Sportmassage Eindhoven

Bevorder sportprestaties met sportmassage in Eindhoven

Merk je dat je spieren moeilijk herstellen van een work-out? Met een sportmassage in Eindhoven wordt het herstellende vermogen van je spieren bevorderd. Tegenwoordig leven we gezonder en speelt sporten daarbij een belangrijke rol. Natuurlijk is het hartstikke goed dat je spieren aan het opbouwen bent en je je uithoudingsvermogen traint. Maar vergeet je niet iets? Een fit lichaam is namelijk ook een lichaam dat goed kan ontspannen. Daarom is een sportmassage een goede aanvulling op sporten en bewegen. Deze massagevorm kan zowel stimulerend als ontspannend werken. Met een stimulerende behandeling worden de spieren geprikkeld en wordt de doorbloeding verbeterd. Deze sportmassage in Eindhoven boek je voor je work-out zodat je spieren zijn voorbereid op de inspanning. Pak gelijk je agenda erbij en boek een sportmassage voor je volgende training!

Contact opnemen

Sportmassage in Eindhoven zorgt voor ontspanning na training

Een sportmassage in Eindhoven kan dus deel uitmaken van een warming-up maar vervangt deze nooit. Het blijft dus belangrijk om een warming-up uit te voeren. Heb je lekker gesport? Na de inspanning is een massage aan te bevelen. Spieren voelen na een inspanning vermoeid aan omdat er afvalstoffen vrij zijn gekomen tijdens het sporten. Door middel van een sportmassage worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en herstellen de spieren beter. Geen enkele sportmassage is bij ons hetzelfde. Wij spelen in op verschillende behoeftes en klachten. Hierdoor kunnen al onze therapeuten een op maat gemaakte massage tot stand brengen. In onze massagesalon in Eindhoven hechten wij veel waarde aan goede communicatie, persoonlijk advies en waarborgen wij het stiltemoment. Zorg voor jezelf en boek een afspraak voor sportmassage in Eindhoven!

Bekijk Prijslijst
sportmassage eindhoven

Sportmassage in Eindhoven is niet alleen voor de sporter

Een sportmassage in Eindhoven is niet alleen voor de sporter. Ook niet-sporters hebben baat bij een sportmassage. Zit je veel achter je beeldscherm? Ben je veel aan het werk in dezelfde houding? Dan kunnen er spierklachten ontstaan die zich meestal uiten in klachten in de nek, rug en schouders. Maar ook door stress kunnen er zich klachten voordoen. Door een sportmassage in onze salon in Eindhoven ontspannen de spieren en verlichten de klachten. Hiermee voorkom je dat je klachten erger worden en kun je weer ontspannen aan het werk. Merk je dat je door je werk veel in je hoofd zit? Dan kan voetreflexmassage bij ons in Eindhoven uitkomst bieden. Gun jezelf een moment voor persoonlijke aandacht van je lichaam door een massage te boeken!

Contact opnemen
Boek nu uw massage

Gun Uzelf Een Moment Van Ontspanning

Bekijk gerust alle massage opties in onze menu lijst
0
Tevreden klanten
0
Massage Opties
0
Aantal behandelingen
0
Therapeuten

Meer informatie nodig over ons of onze behandelingen? Bel naar 06-38751266 of email naar info@noppakaowtherapiemassage.com

Onze massage therapeuten staan voor u klaar
Over Ons

Uw gastvrouw Nang Sa-Ingram heet u van harte welkom voor een bezoek aan haar massage salon in Eindhoven.

Openingstijden

Maa-Vrij: 10.00-21.00
Zaterdag: 11.00-18.00
Zondag: Gesloten

Contact

Sint Bonifaciuslaan 31, 5643 NA Eindhoven
Email: noppakoawthaisemassage@gmail.com
Telefoon: 06 38751266

Newsletter

ThemeREX © 2020 All Rights Reserved Terms of Use and Privacy Policy